De Leukste Inrichters Stand NOT2019 fotoverslag

De Leukste Inrichters / Overig  / De Leukste Inrichters Stand NOT2019 fotoverslag

De Leukste Inrichters Stand NOT2019 fotoverslag

Dit is het fotoverslag over De Leukste Inrichters Stand NOT2019.

 

Het grootste event voor onderwijzend Nederland, De NOT2019 beurs, is achter de rug en alles is weer opgeruimd. Ook van zo’n kleine standaard is wat maken. Leuk om te verzinnen en uit te voeren. Al ging het niet helemaal over rozen. Ik ben blij met het resultaat en heb er met veel plezier 5 dagen gestaan.

 

Het ontwerp van de stand in 3D.

Best leuk om je 3D tekenvaardigheden ook voor jezelf te kunnen gebruiken.

Ontwerp wand doek links NOT2019

Ontwerp wand doek rechts NOT2019

De stand opbouwen.

Op zondag samen met mijn vaste stand-opbouw-hulp opbouwen. Tot onze schrik staat de kast er nog niet in. Die is wel echt nodig om te doeken op te kunnen hangen. Gelukkig heeft de organisatie dat met een half uur geregeld en konden we weer verder.

De auto zat propvol. Met mooie spullen. Speciale dank aan één van de Leukste Leveranciers, Satelliet Meubelen, voor het lenen. En aan Forbo voor de supersnelle levering van de vloer.

NOT2019 voorbereiding stand De Leukste Inrichters

Twee rechterhanden.

De doeken waren precies 10 centimeter te kort. Dus heb ik ter plekke de zoom eruit gehaald. 5 meter tornen met een stanleymes heb ik nooit eerder gedaan, maar alles is heel gebleven. Blij met mij twee rechterhanden.

Dubbel geplakt houdt beter.

Toen we na drie uur klaar waren, hingen de doeken. Was de vloer gelegd en stond het meubilair op zijn plek. Ik schrok me dan ook rot toen ik dinsdag, na een flinke file, bij mijn stand kwam. De doeken lagen op een hoop gepropt op de bank. Wat is hier gebeurd? Het dubbelzijdige tape en de gladde doeken waren geen goed match. Dan maar met schilderstape. Om 1 minuut voor 10:00 plakte ik het laatste stuk weer vast.

Klaar!

De beurs ging beginnen. Tijd voor de verdere aankleding die ik mee had, was er niet meer. Aan het eind van de dag had ik pas tijd om te accessoires  op te hangen en neer te zetten. Nu was het echt klaar.

Op naar nog 4 dagen én een avond.

Roze koek cadeau.

Na wat dollen op Instagram kreeg ik door Primaonderwijs een roze koek bezorgd op de stand. Ze maakten er een leuke insta-story van. En ik had wat lekkers bij de koffie.

Instagram story roze koek

35 minuten.

Zaterdagmiddag maakte mijn stand-afbouw-hulp nog een foto van mij in de stand. Om klokslag 16:30 gingen we opruimen en 35 minuten later reed ik met een volle auto weg bij de Jaarbeurs.

Nu is alles weer opgeruimd. Het vinyl ligt in mijn nieuwe kantoor, het meubilair is terug naar de showroom en de doeken opgevouwen in de kast.

Tot over twee jaar op NOT2021.

Ilona