De Leukste Stand op NOT 2019

De Leukste Inrichters / Overig  / De Leukste Stand op NOT 2019
Beursstand De Leukste Inrichters NOT 2019

De Leukste Stand op NOT 2019

Bent u directeur of facilitair manager in het onderwijs en verantwoordelijk voor het gebouw en de mensen die er verblijven? Bezoek dan de stand van De Leukste Inrichters op NOT 2019 ‘De sleutel voor beter onderwijs’.

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) is het grootste event voor onderwijzend Nederland en richt zich op Kinderopvang, het Primair Onderwijs, Voortgezet onderwijs en Middelbaar Beroepsonderwijs.

Als schoolinrichter en personeelskamer-specialist ben ik daar natuurlijk bij! Het thema van deze 2019 editie is ‘De sleutel voor beter onderwijs’. Eén van die sleutels is de inrichting. Een gebouw met ruimtes waar de leerlingen, de docenten en ander personeel zich energiek en blij voelen. Dat er balans is tussen ontspanning en inspanning en daarmee de prestaties vergroot worden.

Hoe maak je met de inrichting beter onderwijs? 

Bezoek De Leukste Inrichters stand in hal 3 van deze interessante beurs en dan zal ik je daar meer over vertellen. In een kort gesprek stellen we vast wat jullie problemen zijn en hoe jullie ideale ruimte er uitziet. En wat de vervolgstappen zijn naar een fijne ruimte waar jij, je collega’s en leerlingen weer jaren plezier van hebben.

Vraag nu je gratis NOT2019 toegangskaart aan!

Tot januari!

Ilona Alders

P.s. Natuurlijk mag je ook eerder contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek.