Ontwerp, advies en realisatie

De Leukste Inrichters / Ontwerp, advies en realisatie

Ontwerp, advies en realisatie

Met De Leukste Inrichters uit de Haarlemmermeer haal je een allround totaalinrichter in huis. Dit betekent dat je alle onderdelen van je interieurproject zorgeloos aan mij uit handen kunt geven: van idee, ontwerp en advies tot aan de uiteindelijke oplevering van het interieur.

We starten het project door samen de in te richten ruimte te inventariseren en jullie wensen te bespreken. Ik maak vervolgens een of meerdere ontwerpen met daarin een sfeerimpressie, een kleuren- en materialenoverzicht, een meubileringsvoorstel en een indelingsplattegrond of 3D-impressie, en ik stel een planning op. Na de definitieve ontwerpkeuze zorg ik dat de juiste meubels, accessoires en andere benodigdheden worden besteld of op maat worden gefabriceerd. Tijdens het hele traject bewaak ik het budget en natuurlijk zorg ik dat de inrichting volgens plan wordt geleverd en geplaatst. Zo genieten jullie op korte termijn van een prachtig nieuw interieur.

Ontwerp: verrassend en op maat gemaakt

Voor elk interieurproject maak ik nieuwe, unieke ontwerpen. Ik werk niet met een standaardcatalogus, met als resultaat dat geen enkele inrichting van De Leukste Inrichters hetzelfde is. Dit doe ik bewust: iedere ruimte heeft immers zijn specifieke kenmerken, elk budget is anders en iedere groep gebruikers heeft zijn eigen wensen en behoeften. Je kunt er dus zeker van zijn dat jouw nieuwe interieur maatwerk is en dat je deze nergens anders tegenkomt.

Voordat ik ga ontwerpen, bespreken we eerst jullie wensen en eisen, bekijken we wat de ruimte nodig heeft en welke oplossingen hier het beste bij passen. Op basis van deze informatie maak ik een of meerdere ontwerpen waaruit jullie kunnen kiezen. De voorstellen die je van mij mag verwachten zijn creatief, onderscheidend en prikkelend. Ik streef altijd naar leuke, mooie en tegelijkertijd functionele interieurs en naar ruimtes die, ondanks dat ze vaak voor algemeen gebruik zijn, toch een huiselijk en persoonlijk gevoel geven. Mijn ontwerpen zouden je weleens kunnen verrassen!

Zie jij zo’n leuke, unieke, functionele inrichting van De Leukste Inrichters wel zitten?

Bel of mail me om vrijblijvend je ideeën te bespreken.

Advies: voor een frisse blik en creatieve oplossingen

Gedurende het hele proces adviseer ik bij het maken van keuzes en doe ik inspirerende voorstellen. Ga je zelf je interieur moderniseren of uitbreiden, wil je alleen de functie van een bestaande ruimte veranderen of heb je behoefte aan kleuradvies? Ook wie niet het hele project wil uitbesteden, maar wel een frisse blik of gericht professioneel advies kan gebruiken, is welkom bij De Leukste Inrichters. Bij de zoektocht naar een creatieve oplossing voor een praktisch probleem of naar passend, aanvullend meubilair help ik je eveneens graag.

Heb je een specifiek product nodig en kun je het niet vinden? Vloeren, plafonds, glaswanden, raambekleding, systeemverlichting, sfeerverlichting, projectmeubelen, schoolmeubilair, kantoormeubelen, directiemeubilair, bureaustoelen, vergadermeubilair, keukens, banken, wandkasten… dankzij mijn uitgebreide netwerk aan leveranciers is de kans groot dat ik je kan helpen. En als dat wat jij zoekt nog niet bestaat, ontwerpen we het gewoon zelf.

Behoefte aan een frisse blik of een creatieve oplossing? Op zoek naar dat ene product?

Bel of mail me voor hulp en advies!

Realisatie: alles tot in detail voor je geregeld

Bij het realiseren van jouw interieur werk ik samen met leveranciers, fabrikanten, interieurbouwers en adviseurs die aan mijn standaarden voldoen en die net zo leuk zijn als De Leukste Inrichters. Sommige producten, zoals meubels, plafonds, vloeren, wanden en accessoires, komen uit hun vaste assortiment. Andere ontwerp ik zelf en laat ik speciaal voor jullie maken. Wat het ook wordt; altijd let ik scherp op kwaliteit en functionaliteit en uiteraard hou ik rekening met jullie budget.

De Leukste Inrichters is zelf aanwezig bij het plaatsen en opleveren van jouw inrichting. Zo zorg ik dat elk detail volgens plan verloopt en hoef jij je nergens druk om te maken.

Een interieurproject dat van begin tot eind professioneel voor je wordt geregeld?

Neem direct contact op!