Op mijn heupen.

De Leukste Inrichters / Overig  / Op mijn heupen.
Op mijn heupen foto na kantoor DLI links

Op mijn heupen.

OP MIJN HEUPEN.
Al sinds mijn kantoorgenoot is vertrokken en haar tafel en stoel meenam was het niet meer naar mijn zin. Het gevoel wat ik ook vaak heb bij klanten, dat als het anders staat er meer balans is in de ruimte. Opeens kreeg ik het op mijn heupen en moest ik aan de slag

Ik had al een stoel op de kop getikt voor inspiratie-volle mijmer-momenten en een extra tafel om de vrijgekomen ruimte op te vullen. Maar het stond niet lekker en het had invloed op hoe ik zat te werken.

Dus ging ik de indeling veranderen. Voor klanten doe ik het digitaal, maar in mijn eigen kantoor kan het live. Ook wel eens leuk. Ik ben een hele middag aan het schuiven geweest😅.

Er kwam een nieuwe functie bij in mijn kantoor, namelijk een creatieve hoek. Een plek waar ik naar hartelust kan schilderen, knippen en plakken. En niemand die er last van heeft als ik het laat liggen om er later mee verder te gaan. Dat past helemaal bij mijn plannen en dromen. Wie weet sleep ik mijn naaimachine er ook nog wel naar toe🪡.

Foto voor:

Op mijn heupen voor foto kantoor DLI

Foto’s na:

Op mijn heupen foto na kantoor DLI links Op mijn heupen foto na kantoor DLI rechts

En tot slot nog de video:

Op mijn heupen video na kantoor DLI links

Ben je op zoek naar inspiratie voor je eigen (zakelijke) interieurproject en kan je wel wat hulp gebruiken? Bel, mail of vul het contactformulier in.