Over mij

Maak kennis met Ilona Alders van De Leukste Inrichters

Interieurs met lef, beleving en oog voor detail: daar hou ik van! Ik ben Ilona Alders uit Hoofddorp, interieurontwerper, interieurinrichter en eigenaar van De Leukste Inrichters. Met mijn jarenlange ervaring in het inrichten van functionele ruimtes vertaal ik ook jouw project naar een fris, origineel en eigentijds zakelijk of particulier interieur.

Klanten typeren mij als een open, creatief en energiek persoon. Ik sta positief in het leven, word blij van mensen, natuur, kleur en beweging en hou van ontwerpen en inrichten. Alles om mij heen is voor mij een inspiratie die mijn creativiteit prikkelt. Hierdoor omarm ik elk project als een nieuw avontuur en val ik niet snel in herhaling. Onderscheidend, ongedwongen én functioneel, daar ga ik voor.

“Mijn bedrijfsnaam De Leukste Inrichters kreeg ik van mijn klanten. Een groter compliment konden ze me niet geven!”

Personeelskamer-Heldring-Den-Haag-overzicht

Unieke ontwerpen waarin iedereen zich thuis voelt

Omdat iedereen zich in een aula, teamkamer of bedrijfskantine op zijn gemak moet voelen, vind je in mijn ontwerpen altijd persoonlijke elementen terug zoals knusse hoekjes, speelse accenten en multifunctioneel of verplaatsbaar meubilair. Als ervaren inrichter ben ik bovendien gewend om te werken met grote en kleine budgetten. Wat je wensen en middelen ook zijn, ik vind altijd betaalbare, creatieve en passende oplossingen.

Werken met een standaardcatalogus doe ik niet! Mijn ontwerpen en inrichtingen zijn altijd uniek en op maat gemaakt: ik kijk wat jij nodig hebt, wat in en bij de ruimte past en of de oplossingen leuk genoeg zijn. Deze werkwijze geeft mij veel voldoening en wordt door mijn klanten altijd erg gewaardeerd. Voor de uitvoering van mijn ontwerpen kies ik zorgvuldig de leukste en beste fabrikanten, leveranciers, interieurbouwers en experts op het gebied van bijvoorbeeld verlichting.

Ruimtes inrichten voor mensen

Het inrichten van een ruimte gaat over mensen, niet over dingen. Daarom hecht ik veel belang aan persoonlijk contact met jou als opdrachtgever. Ik betrek jou en je wensen en ideeën nadrukkelijk bij mijn ontwerpen en stem mijn plannen altijd met jou af. Zo vergroten we samen het plezier van alle gebruikers van jouw ruimte en zorgen we voor een positieve uitstraling van je school, bedrijf of zorginstelling.

Samen kijken hoe ik jou kan helpen? Bel 023-2100800 of mail me voor een afspraak. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

Zo herken je De Leukste Inrichters

Mijn ontwerpen onderscheiden zich doordat ze leuk zijn en nooit voorspelbaar of saai. Mijn interieurs combineren lef en een eigentijdse uitstraling met een hoge leefbaarheid. Ze zijn creatief, kleurrijk en gevarieerd, benadrukken het doel van de ruimte en zijn afgestemd op de gebruikers. Omdat een inrichting ook functioneel moet zijn, kies ik altijd voor mooie materialen van stevige kwaliteit die je intensief kunt gebruiken, goed schoon kunt houden en gemakkelijk kunt verplaatsen.

Klanten over Ilona

,,

“Niets dan complimenten voor Ilona! Het ontwerp, de indeling en keuze van de meubels voor onze nieuwe personeelskamer zijn uitstekend. Het is echt een huiskamer geworden en vooral de hoge tafel is zeer in trek bij de collega’s. Wij zijn zeer tevreden.”

,,

“Ilona heeft de nieuwe inrichting van onze personeelskamer ontworpen. Ze luisterde goed naar onze wensen en keek naar wat paste bij ons gebouw. Het resultaat is een sfeervolle nieuwe personeelskamer. De samenwerking verliep zeer plezierig: Ilona is helder in haar communicatie, komt afspraken goed na en haar enthousiasme werkt inspirerend.”

,,

“Wij kozen voor De Leukste Inrichters omdat Ilona goed meedenkt binnen onze kaders van wensen, eisen en budget. Grote winst is dat zij nog een stap verder gaat. Zo voegt ze naast inrichting ook sfeer toe aan een ruimte. Alles klopt qua kleuren, licht en sfeer. Bovendien was de samenwerking erg prettig. Ook dat is een voorwaarde om tot een goed eindresultaat te komen!”

,,

“Onze teamkamer is een prachtige ruimte geworden met meubilair van natuurlijke materialen in vrolijke kleuren. Dank daarvoor!”