Particuliere projecten

De Leukste Inrichters / Particuliere projecten

Particuliere interieurprojecten door De Leukste Inrichters

Ga je verbouwen of verhuizen, heb je een studio, appartement, boerderij of vakantiehuis aangeschaft of ben je gewoon toe aan een nieuwe, smaakvolle en functionele inrichting? De Leukste Inrichters adviseert, ontwerpt en realiseert ook jouw woonproject en maakt vooraf desgewenst een 3D-impressie.

Schakel mij in als je een vakantiewoning wilt die opvalt omdat hij nét even anders is. Als je voor je huiskamer, slaapkamer, keuken of badkamer een interieur zoekt dat perfect jouw persoonlijkheid weergeeft. Of als je hulp nodig hebt bij het creëren van die ene specifieke sfeer of stijl die past bij jouw woonhuis of vakantieappartement.

Frisse ideeën en nieuwe invalshoeken

Samen bekijken we de woning en de omgeving en bespreken we jouw wensen en ideeën. Wellicht weet je wel ongeveer wát je wilt, maar niet hoe je dit moet realiseren. Misschien is er behoefte aan een frisse nieuwe kijk op hoe je de ruimte ideaal kunt benutten. Het kan ook zijn dat je hulp nodig hebt bij specifieke vraagstukken zoals het toepassen van kleuren en materialen of het gebruik van de lichtinval.

Ook kan ik vooraf een realistische 3D-impressie voor je maken. Veel mensen vinden dit prettig, omdat ze zich hun nieuwe interieur dan beter kunnen voorstellen.

Mail me!

Bekijk de particuliere projecten waar ik trots op ben

Ik heb voor diverse particuliere huizen, appartementen en vakantiewoningen ontwerpen gemaakt en adviezen gegeven. Iedere keer weer met een heel eigen sfeer, in een andere omgeving en met een specifiek budget. Soms ging het om een verbouwing, soms om een verhuizing en soms om een geheel nieuwe woning. Bekijk hieronder voorbeelden van particuliere interieurs waar ik trots op ben en laat je inspireren.

Bekijk ook mijn projectfoto’s op Instagram en mijn inspiratiepagina’s op Pinterest.