Personeelskamer inrichten

De Leukste Inrichters / Personeelskamer inrichten

Stel je voor… een sfeervolle en inspirerende personeelskamer.

Je bent directeur of facilitair manager in het onderwijs en verantwoordelijk voor het gebouw en de mensen die er verblijven. De dagelijkse gang van zaken heb je allemaal goed geregeld. Maar zo’n project als de inrichting van de personeelskamer komt niet zo vaak voor. En nu zijn jij en collega’s heel erg toe aan een sfeervolle en inspirerende personeelskamer.

De personeelskamer, de belangrijkste ruimte om tot rust te komen en energie op te doen, is op dit moment verre van gezellig en er schort nogal wat aan de facilitaire handigheid.

Hebben jullie een personeelskamer:

 • Waar geen sfeer is en niemand graag zit?
 • Die allang niet meer past bij het huidige gebruik?
 • Die elke dag sacherijnige gezichten oplevert tijdens de pauze?
 • Waar geen mogelijkheid is om je even terug te trekken om te ontspannen of om te werken?
 • Waar niet voldoende plaats is waardoor er collega’s in hun lokaal eten?

En dat is nog maar een greep uit de problemen waar jullie tegenaan lopen.

Het gevolg is dat jij en je collega’s uitgeblust naar huis gaan.

Dat is niet wat je wilt. Je wilt dat alles er piekfijn uit ziet. Dat de docenten en ander personeel zich energiek en blij voelen.

Ja, ik wil hier graag snel wat aan doen. Neem contact met mij op.

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-voorfoto

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-moodboard-ontwerp

Wat is jouw ideale personeelskamer?

Stel je eens voor dat dat helemaal anders is. In een paar maanden tijd een sfeervolle functioneel ingerichte personeelskamer waar iedereen blij van wordt. Een ruimte waar je kan ontspannen en werken in verschillende samenstellingen. Met een inrichting en sfeer die energie geeft. Wat weer positief doorwerkt in de communicatie met elkaar, voor de klas en uiteindelijk ook thuis.

Hoe komt het dat het er nog niet is?

Jij bent degene die de opdracht heeft gekregen om die nieuwe personeelskamer te regelen. Je vindt dat best lastig. Er komt nogal wat kijken bij zo’n project. Je hebt wel wat ideeën, maar waar ga je beginnen. Daar zie je best wel tegenop. Het werpt allemaal vragen op, zoals: de ideeën die ik heb, kan dat wel in deze ruimte? Hoe zorg ik dat ik overal aan denk? Wat gaat het kosten, want het duurt tenslotte 15 jaar voor er weer budget is? En waar haal ik alle spullen vandaan?

Er zijn altijd wel wat collega’s die er kijk op hebben, maar die hebben het al zo druk. En houden zij wel genoeg rekening met de kwaliteit en duurzaamheid. Want over minstens 15 jaar zal er pas weer budget zijn.

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-producten-ontwerp

“Wij hebben voor De Leukste Inrichters gekozen omdat Ilona goed meedenkt binnen onze kaderscan wensen/eisen/budget. Grote winst is dat zij een stap verder gaat; naast inrichting voegt zij ook sfeer toe aan de ruimte. Alles klopt.”

Jolanda Reitsema – staflid facilitaire services Alfrink College

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-plattegrond-ontwerp-zwart-wit

Wat zou het fantastisch zijn als je:

 • Een creatieve en functionele inrichting hebt,
 • Een fijne ruimte hebt waar iedereen een plek kan vinden om te lunchen en te ontspannen,
 • Een plek hebt om wat te werken,
 • Een ruimte hebt met een prettige sfeer,
 • Een mooie presentatie hebt om de plannen aan je collega’s te laten zien,
 • Een duidelijk haalbare planning hebt,
 • Van tevoren precies weet wat de kosten zullen zijn,
 • Iemand hebt die jullie personeelskamer ontwerp en levert,
 • Iemand hebt die samen met jou dit project tot een goed einde brengt.

Professionele hulp bij het inrichten van de personeelskamer.

Als personeelskamer en kantine specialist kan ik je een hoop tijd en moeite besparen. Jouw ideeën, wensen en eisen vertaal ik naar een visuele presentatie. Daarin zit alles wat je nodig hebt om de plannen weer vol trots te kunnen presenteren aan je collega’s. Na de goedgekeurde begroting gaan we aan de slag om het ontwerp te realiseren. Daarbij neem ik je het nodige werk uit handen. Samen maken we er De Leukste Personeelskamer van.

Dat zie ik helemaal zitten, neem contact met mij op!

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-materialen-ontwerp

“Op onze zoektocht naar een nieuw ontwerp voor de inrichting van onze personeelskamer kwam ik via een collega op het spoor van Ilona Alders. Ilona heeft goed gekeken naar wat paste bij het gebouw. We hebben nu een sfeervolle personeelskamer.”

– Rosanne Bekker, rector Christelijk Gymnasium Utrecht

Dit is wat je krijgt.

Als ik voor jullie een ontwerp maak dan krijg je:

 • Een vrijblijvend gesprek waarin we vaststellen wat jullie problemen zijn en hoe jullie ideale personeelskamer eruitziet,
 • Een uitwerking van de wensen en eisen,
 • Visuele impressie van de wensen en eisen vertaald naar sfeer, kleur, materiaal en meubilair,
 • Een indelingsplattegrond van de ruimte,
 • Meerdere impressies in 3D,
 • Presentatie van het ontwerp geprint en digitaal.

En helemaal nieuw is de mogelijkheid voor een 360-graden impressie met de VR-bril!

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-tekening-ontwerp

personeelskamer-inrichten-de-leukste-inrichters-ilona-alders

Wie ben ik?

Ik ben Ilona Alders. Sinds 2012 heb ik mijn eigen bedrijf, De Leukste Inrichters. Daarvoor werkte ik als creatief accountmanager onderwijs bij een kantoorinrichter en ben ik directeuren en facilitair medewerkers van scholen gaan helpen met verschillende inrichtingsprojecten.

Omdat iedereen zich in een aula, teamkamer of bedrijfskantine op zijn gemak moet voelen, vind je in mijn ontwerpen altijd persoonlijke elementen terug zoals knusse hoekjes, speelse accenten en multifunctioneel of verplaatsbaar meubilair. Als ervaren inrichter ben ik bovendien gewend om te werken met grote en kleine budgetten. Wat je wensen en middelen ook zijn, ik vind altijd betaalbare, creatieve en passende oplossingen.

Klanten typeren mij als een open, creatief en energiek persoon. Ik sta positief in het leven, word blij van mensen, natuur, kleur en beweging en hou van ontwerpen en inrichten. Alles om mij heen is voor mij een inspiratie die mijn creativiteit prikkelt. Hierdoor omarm ik elk project als een nieuw avontuur en val ik niet snel in herhaling. Onderscheidend, ongedwongen én functioneel, daar ga ik voor.

Wat is je investering?

Een ontwerp heb je al vanaf €899 inclusief BTW.

 

Een leuk ontwerp en nu.

Als het ontwerp is goedgekeurd is het mogelijk om de hele uitvoering ook door mij te laten verzorgen. Na het maken van een begroting en planning realiseren we jullie ideale personeelskamer. Over een paar maanden hebben jullie dan een sfeervolle en inspirerende personeelskamer waar iedereen blij van wordt.

 

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

Stuur een bericht of bel Ilona op 023-2100800 om een afspraak te maken.

Uiteraard kom ik naar jullie toe om de ruimte te bekijken. In een uur tijd stellen we vast wat jullie problemen zijn en hoe jullie ideale personeelskamer er uitziet. En wat de vervolgstappen zijn naar een fijne ruimte waar jij en je collega’s jaren plezier van hebben.

Stuur een bericht

GRATISDe 5 elementen voor De Leukste Inrichting voor jou.

Deze 5 elementen helpen je met het vormgeven van de plannen voor een functioneel ingerichte personeelskamer (teamkamer/aula/kantine, enz.) waar iedereen blij van wordt. Een ruimte waar je kan ontspannen en werken in verschillende samenstellingen. Met een inrichting en sfeer die energie geeft. Energie die weer positief doorwerkt in de communicatie met elkaar, voor de klas en uiteindelijk ook thuis.

Ben je tot conclusie gekomen dat ik degene ben die jullie kan helpen aan de ideale personeelskamer neem dan contact op voor een afspraak.

Ilona Alders

Ja, ik ontvang graag gratis De 5 elementen voor De Leukste Inrichting