Banken aula Fioretti College Lisse

De Leukste Inrichters / Banken aula Fioretti College Lisse

Banken aula Fioretti College Lisse

In de aula van het Fioretti College zijn banken gemaakt. Deze rugplanken voor de aula van het Fioretti College zijn op maat gemaakt om het zitcomfort van de wandbank te verhogen.

De leerlingen leunen nu niet tegen de muur, maar tegen een zacht en kleurrijk kussen van bisonyl – full color bedrukt vrachtwagenzeil. De aansprekende graffiti print is een mooie blikvanger tegen de gemetselde muur in de aula. Precies waar graffiti thuis hoort. Ook staan er in de gangen zitelementen van bisonyl met dezelfde print.

Inmiddels is de school verhuisd naar het prachtig nieuw gebouw in Lisse en konden de rugplanken niet hergebruikt worden. De zitelementen gelukkig wel. Ze staan in de centrale hal en bieden plek aan een groot aantal leerlingen.

Dat hebben ze sowieso erg goed gedaan bij het Fioretti, hergebruik van meubilair uit de oude gebouwen. Zo is ook het meubilair van de personeelskamer, wat ik jaren geleden leverde, meeverhuisd. Dat was toen onderdeel van het plan en is dus goed gelukt. De nieuwe personeelskamer is ermee gevuld en de lampen hangen in de studieruimte. Zie ook Facebook op 4 februari 2016. Leuk!

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017