Inrichting De Tweeklank in Hazerswoude-Rijndijk

De Leukste Inrichters / Inrichting De Tweeklank in Hazerswoude-Rijndijk

Inrichting De Tweeklank in Hazerswoude-Rijndijk

Het inrichten van basisschool De Tweeklank bestond uit het geven van inrichtingsadvies en het leveren van meubilair voor onder andere de centrale hal, teamkamer en directiekamer bij basisschool De Tweeklank in Hazerswoude. Een zeer divers project waarbij we in een hele fijne samenwerking met directie en het team wat verantwoordelijk was voor inrichting hebben meegekeken, geadviseerd en een aantal ruimtes hebben ingericht.

De directiekamer: volledige inrichting met bureau, bureaustoel en een loungebank.

De teamkamer: De teamkamer is door middel van een schuifwand op te delen in een vergadergedeelte en een gedeelte met postvakkenlockers en een kleine vergaderzit. Voor een deel moest het huidige meubilair worden ingepast in het ontwerp. De nieuwe stoelen, lampenkappen en de visual maakten er weer een geheel van. De postvakkenlockerkast is op maat gemaakt en alle kleuren die in de school voorkomen zitten er in. De vergaderzit is ideaal voor de kleine werkgroepjes om even neer te strijken.

De centrale hal: In de ochtend ontvangt het team daar alle kinderen en ouders, de kinderen blijven er over tussen de middag, het is ook speellokaal en er kunnen grotere bijeenkomsten gehouden worden. Voor deze eerste indruk van de school leverden we de houten tafels  en gekleurde stoelen, het podium (cadeau van de ouderraad), klapstoelenkar en de vrolijk bedrukte en gekleurde zitelementen.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017