Aula onderbouw RSG Lingecollege in Tiel

De Leukste Inrichters / Aula onderbouw RSG Lingecollege in Tiel

Aula onderbouw RSG Lingecollege in Tiel

De Gele aula voor de onderbouw van het Lingecollege kan wel wat gezelligheid gebruiken. De bedoeling is dat er meer geborgenheid en kleur voor onder andere de brugklassers komt.

Ervoor.

De aula voor de onderbouw heet de Gele Aula vanwege de kleur van de vloer. Hij is iets kleiner dan de Grote Aula. Verder is er net als daar weinig kleur en afwisseling in de inrichting.

Voorfoto aula onderbouw Lingecollege Tiel

Geborgenheid voor de brugklassers.

Deze kleinere aula is nog steeds best groot. De wens is om de onderbouw leerlingen een meer geborgen gevoel te geven. Door de ruimte op te delen in zones ontstaan er ruimtes in de ruimte. De speciaal gemaakte banken met hoge rugleuning vormen een afgeschermd gebied én breken de enorme lengte in de ruimte. Door grote hanglampen op te hangen lijkt het plafond lager. De gele kleur ervan brengen het plafond en de vloer naar elkaar toe.

RSG Lingecollege impressie aula onderbouw

De inrichting.

Rekening houdend met de uitwisselbaarheid zijn de tafels en stoelen hetzelfde als in de grote aula. Witte tafels en kunststof stoelen die stapelbaar en koppelbaar zijn. De aula heeft een eigen kleurenschema.

De banken zijn gemaakt van betonplex, wat bijzonder stevig is. Ze zijn bekleed met effen en full color bedrukt vrachtwagenzeil. Je bent lekker afgeschermd als je er zit. De print voor de bedrukking is speciaal voor deze aula uitgekozen.

In het gebied bij de uitgifte-balie is wat dynamischer. Er staan bartafels met krukken en een bolhanglamp. De lampen verwijzen naar de stippen in de print.

De doorgang onder de vide is breed, maar te smal om er meubilair te plaatsen. De ronde zitelementen om de pilaren staan ook deels in de doorgang, maar er blijft genoeg loopruimte over. Ook bekleed met het stevige en goed afneembare bisonyl in een effen kleur.

In plaats van het leerlingwerk wat er hing is een grote afbeelding op de muur geplakt waar weer veel kleur in zit.

De foto’s.

 

 

Op zoek naar een functioneel leuke inrichting van je aula?

Neem contact op met Ilona Alders op 023-2100800 of stuur een bericht via de contactpagina.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

18 maart 2021