Aula Linge College Tiel

De Leukste Inrichters / Aula Linge College Tiel

Aula Linge College Tiel

Een hele nieuwe inrichting voor de Grote aula van het Lingecollege met daarin treinbanken, bijzonder gevormde en zeer stevige tafels met stoelen en als eyecatcher een grote zitrots.

Dit is één van de twee aula’s in de school. De grootste. Er was weinig kleur en weinig afwisseling in het meubilair. Het was vooral heel functioneel. Met nieuwe tafels en stoelen en een paar opvallende zitelementen komt er variatie in de ruimte. De opdracht was vooral meer kleur. Hiervoor is als basis een grafische print gekozen. De print en de kleuren komen terug in het meubilair, de lampen en het raamfolie.

Wat zie je allemaal? Frisse witte tafels met gelast frame. Kunststof stoelen in 4 kleuren die stapelbaar en koppelbaar zijn. Treinbanken bekleed met effen en full color bedrukt vrachtwagenzeil. Kolompoot tafels voor bij de treinbank.

Topper is wel The Rock, de royale zitrots, die bestaat uit elementen van diverse vormen en hoogtes, die op verschillende manieren neergezet kunnen worden. De leerlingen kunnen er op staan, zitten, liggen, maakt niet uit, want de plaat op de bovenzijde is van zeer duurzaam gerecycled kunststof. Elke pauze weer helemaal vol bezet.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017