Aula bovenbouw RSG Lingecollege in Tiel

De Leukste Inrichters / Aula bovenbouw RSG Lingecollege in Tiel

Aula bovenbouw RSG Lingecollege in Tiel

Een hele nieuwe inrichting voor de Grote aula van het Lingecollege met daarin treinbanken, bijzonder gevormde en zeer stevige tafels met stoelen en als eyecatcher een grote zitrots.

Ervoor.

Dit is één van de twee aula’s in de school. De grootste, wordt Grote Aula genoemd, en is voor de bovenbouw. Er was weinig kleur en weinig afwisseling in het meubilair. Het was vooral heel functioneel.

Voorfoto Grote aula Lingecollege Tiel Voorfoto aula Lingecollege

Meer kleur in de aula.

De opdracht was vooral meer kleur. Met nieuwe tafels en stoelen en een paar opvallende zitelementen komt er variatie in de ruimte. Hiervoor is als basis een grafische print gekozen. De print en de kleuren komen terug in het meubilair, de lampen en het raamfolie.

RSG Lingecollege producten aula bovenbouw

Het meubilair.

Wat zie je allemaal? Frisse witte tafels met gelast frame. Kunststof stoelen in 4 kleuren die stapelbaar en koppelbaar zijn. Treinbanken bekleed met effen en full color bedrukt vrachtwagenzeil. Kolompoot tafels voor bij de treinbank.

Topper is wel The Rock, de royale zitrots, die bestaat uit elementen van diverse vormen en hoogtes, die op verschillende manieren neergezet kunnen worden. De leerlingen kunnen er op staan, zitten, liggen, maakt niet uit, want de plaat op de bovenzijde is van zeer duurzaam gerecycled kunststof. Elke pauze weer helemaal vol bezet. Weer een mooi voorbeeld van functioneel leuk.

Lampen en folie.

De nieuwe lampen maken het speelser. Aan het plafond boven de witte tafels komen kleurrijke lampenkappen in verschillende groottes. De kleuren komen weer terug in het meubilair. Dat maakt het een eenheid.

De mini-tribunes die voor het raam staan, stonden er al en blijven staan. Ik heb daar wel een toevoeging gedaan. Als de leerlingen bovenop zitten, leunen ze namelijk met hun rug tegen het raam. Om een meer beschermd gevoel te hebben, kwam daar een bedrukte folie met afbeeldingen van kussentjes. Helaas heb ik daar geen foto van. Wel het ontwerp.

De foto’s.

 

Op zoek naar een functioneel leuke inrichting van je aula?

Neem contact op met Ilona Alders op 023-2100800 of stuur een bericht via de contactpagina.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017