Mediatheek Gymnasium Felisenum

De Leukste Inrichters / Mediatheek Gymnasium Felisenum

Mediatheek Gymnasium Felisenum

Er wordt door de leerlingen vaak en hard gewerkt in de mediatheek van het Felisenum.

 

Maatwerk in mediatheek Gymnasium Felisenum.

De mediatheek van het Gymnasium Felisenum is onderdeel van een vernieuwbouw-project. Een mooie ruimte met ramen van vloer tot plafond dus veel daglicht. De mediatheek heeft een licht gebogen vorm. Vandaar de keuze voor maatwerk.

Meubilair.

In samenwerking met de interieurbouwer zijn een aantal praktische tafels en een docentenwerkplek gemaakt met een zeer hoogwaardige afwerking. De donkere houttint brengt warmte en is een knipoog naar een klassieke bibliotheek. De laag-hoog-laag werkplekken hebben een verrassende vorm en daar brengen de barkrukken kleur in de ruimte. De kleur komt weer terug in de pilaren (ja, de barkrukken stonden er al toen het besluit genomen werd over de kleur van de pilaren die werd aangepast aan de krukken) De tafels hebben een afscheiding  in het midden van veiligheidsglas in RVS steunen.

Toezicht.

De docenten werkplek heeft een werkblad op 90 cm hoogte met daarachter een verhoogde bureaustoel zodat de docent goed overzicht heeft over de ruimte.

Samenwerken ook mogelijk.

Ronde tafels en alle stoelen zijn van Nederlands fabrikaat en bieden gelegenheid aan de leerlingen om ook in groepen te kunnen werken.

Analoge media.

Tot slot de boekenkast. Deze bestaat uit aan de muur gemonteerde staanders met zwevende planken, die eenvoudig in hoogte in te stellen zijn. Een strak en flexibel systeem met vele uitbreidingsmogelijkheden.

 

Hebben jullie ook een ruimte waar maatwerk wellicht de oplossing is? Neem dan contact op voor een persoonlijk advies.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017