Teamkamer Islamitische Basisschool Al Qalam Gouda

De Leukste Inrichters / Teamkamer Islamitische Basisschool Al Qalam Gouda

Teamkamer Islamitische Basisschool Al Qalam Gouda

Metamorfose van een lokaal met pittige kleuren naar een rustige warme teamkamer. En dat mocht wel een beetje stoer zijn.

 

Ontwerp en inrichting van de teamkamer.

Tot de afgelopen zomervakantie deden de juffen, meesters en de rest van het personeel alles in de centrale hal. Koffiedrinken, lunchen en vergaderen was zo niet echt rustig en ontspannen. Gelukkig kon er een lokaal vrijgemaakt worden om een eigen plek te creëren.

Metamorfose.

Er was nog wel het een en ander te doen voordat het een gezellige personeelskamer kon worden. Een oranje vloer, oranje deuren en een knalpaarse wand pasten niet echt bij de wens voor een rustgevende ruimte. De vloer werd vervangen door een PVC van Forbo in houtprint en de wanden en deuren werden geschilderd. Op naar een hele nieuwe sfeer.

Indeling.

De bijna lege ruimte kon ik vrij indelen. Uiteraard rekening houdend met de kortste route naar het koffiezetapparaat ☕️Met de verschillende soorten meubilair, zoals een bartafel met krukken, een trein-wand-bank en loungehoek, vindt iedereen een fijne zitplek. Je mag raden waar ze het eerst gingen zitten! (De ? misschien?)

Stoer meubilair.

In de rustige warme teamkamer wilden ze wel een beetje stoer meubilair. Metalen onderstellen en een dikke houten boomstam tafelbladen. De gestoffeerde stoelen maken het weer wat zachter. Uit praktische overwegingen is daar gekozen voor een kunstleer met vintage look. De loungebank is ook een stevige bank, maar ook daar zit een lekker zachte stof op.

Samenwerking.

Het was fantastisch dat er tijdens de zomervakantie een medewerker beschikbaar was om te openen en sluiten voor de schilder, installateur en stoffeerder. Zo kon de realisatie doorgaan terwijl ik op vakantie was. Gelukkig was ik op tijd terug voor de levering en kon ik alles op zijn plek zetten. Een geslaagde metamorfose. Leuk!

Wil je meer kleurrijke inspiratie voor je eigen metamorfose? Download dan De 5 elementen voor De Leukste Inrichting

Foto voor Personeelskamer teamkamer inrichting basisschool Gouda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

20 februari 2019