Personeelskamer en vergaderruimte Leo Kanner De Musketier in Zoetermeer

De Leukste Inrichters / Personeelskamer en vergaderruimte Leo Kanner De Musketier in Zoetermeer

Personeelskamer en vergaderruimte Leo Kanner De Musketier in Zoetermeer

Van een volle donkere ruimte waar niemand graag zat, naar een lichte kleurrijke personeelskamer en vergaderruimte.

 

Ontwerp en inrichting van de personeelskamer en vergaderruimte.

Pas een paar jaar zit de school in dit gebouw. Je komt binnen in een mooie lichte ruimte met veel kleur. Heel jammer dat de personeelskamer dan zo somber en vol is. Hij wordt niet heel erg veel gebruikt.

Meestal zit iedereen in de centrale hal. Koffiedrinken, lunchen en vergaderen aan een grote tafel waar iedereen je kan storen. Daar wilden ze verandering in brengen en hebben mij gevraagd om een ontwerp te maken.

Goede basis.

Er stonden veel verschillende meubelstukken in de personeelkamer. Grote zwarte kast, koelkast, steigerhouten bar, steigerhouten bank, nog een kast, 2 verschillende tafel, rammelende stoelen. Sommige ‘even’ tijdelijk daar neergezet.

Gelukkig was de basis van de ruimte goed. Witte wanden en een neutrale grijze vloer. Het was dus vooral een kwestie van rust in het meubilair en wat kleur toevoegen. Ik heb gekozen voor een Scandinavische stijl met hout en veel groen.

Indeling.

Zoals je kan zien, zitten er behalve de toegangsdeur nog twee deuren in de ruimte. Deze gaan naar een magazijn en een kantoor. Die moeten dus goed bereikbaar blijven. Daarnaast wilden ze meer zitplekken en ook nog voldoende bergruimte. En de koelkast moest blijven.

Door het groeperen en omlijsten van de nieuwe witte kasten en de koelkast ontstaat er één wand met opbergfunctie. Dat geeft rust. Langs een andere wand de lange bank met kleine tafels en krukken voor extra veel zitplekken.

Flexibel meubilair.

De bank is op maat gemaakt. Hij bestaat uit losse poefs en een rugplank die aan de wand zit. De poefs en kleine tafels kunnen ook weer op andere plekken gebruikt worden.

In de ruimte zelf bijvoorbeeld kunnen de poefs op de kop van de tafel staan. De witte tafels passen tegen de grote tafels aan. En allemaal vormen ze één hele grote tafel.

In de vergaderruimte, die tegenover de personeelskamer ligt, staan dezelfde tafels en stoelen waardoor uitwisselen ook nog mogelijk is.

Samenwerking.

Er waren wat stappen nodig om tot de definitieve uitvoering te komen. Al het contact was met een vrolijke noot en ik voelde me altijd erg welkom.

Het resultaat is twee prettige ruimtes met functioneel leuk meubilair die warmte en kleur geven. Volgende project wat we aan gaan pakken is de centrale hal. Leuk!

(P.s. meer foto’s volgen)

 

Op zoek naar inspiratie voor je eigen interieurproject?

Download gratis De 5 elementen voor De Leukste Inrichting

 

Moodboard-ontwerp-inrichting-personeelskamer-Musketier

Plattegrond ontwerp personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer Personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer ontwerp impressie 3D Personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer ontwerp impressie 3D Personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer ontwerp impressie 3D Ontwerp impressie 3D personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer

Kastombouw voor meer eenheid, maatwerk personeelskamer inrichting Leo Kanner De Musketier Zoetermeer Maatwerk hockers met rugplank in personeelskamer Leo Kanner De Musketier Zoetermeer

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

20 januari 2020