Personeelskamer Technisch College Velsen in IJmuiden

De Leukste Inrichters / Personeelskamer Technisch College Velsen in IJmuiden

Personeelskamer Technisch College Velsen in IJmuiden

Personeelskamer Technisch College Velsen in IJmuiden met twee zones in de thema’s Technisch en Maritiem.

De personeelskamer bij het Technisch en Maritiem College Velsen is onderverdeeld in twee zones. Een deel is geïnspireerd op maritiem. Zoals de Captains Room, de mess, visnetten en containerschepen waren ingrediënten voor dit ontwerp. Hier staan een grote tafel met stoelen en een wandbank met daarboven lampenkappen die aan de binnenzijde bedrukt zijn met visnetten. Alle vier verschillend. Boven de bank een grote visual van een containerschip. De stoelen zijn vintage.

In het technische deel staat een grote loungebank in blauwtinten. De verlichting geeft de extra industriële look. Daarmee is een docent aan de slag gegaan met fantastisch resultaat. Een zelfgemaakte lamp met een technische uitstraling. Inmiddels is er ook een tweede exemplaar, net even anders, die staat nog niet op de foto.

Er zullen nog meer onderdelen door het personeel en leerlingen uitgevoerd worden. Zo wordt de grote tafel gemaakt door een leerling. Een boekenkast en afscheidingswanden met daarin oude scheepsramen staan ook nog in de planning. Foto’s zullen volgen.

Inspiratie nodig voor jullie personeelskamer? Neem contact op met De Leukste Inrichters.

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

2 april 2017