Restyling buurthuis De Boerderij in Hoofddorp

De Leukste Inrichters / Restyling buurthuis De Boerderij in Hoofddorp

Restyling buurthuis De Boerderij in Hoofddorp

Restyling buurthuis De Boerderij in Hoofddorp.

Omschrijving

Dit mooie project is het eerste deel van de restyling van buurthuis De Boerderij in de wijk Pax in Hoofddorp. De entree, gangen en de barruimte zijn grondig aangepakt. De Leukste Inrichters heeft daarvoor het ontwerp, esthetische bouwbegeleiding en de inrichting verzorgd.

Uitgangspunt ontwerp

Het doel van de restyling is om De Boerderij een moderne eigentijdse uitstraling te geven waarin alle leeftijden zich thuis voelen. Het thema boerderij diende daarbij als inspiratiebron. Het uitgangspunt was rekening houden met de vele gebruikers en hun activiteiten. Door onder andere een goochelvereniging, eetclub, vereniging van eigenaars, keramiekles en fanfare worden de ruimtes op verschillende manieren gebruikt. Dat vraagt om flexibele opstellingen en makkelijk te onderhouden materialen.

Realisatie

De basis van de entree, gangen en de barruimte is weer in een nette staat gebracht, een basis waarmee ze weer jaren voort kunnen. Alle plafonds en plafondverlichting zijn vervangen. De wanden zijn kaal gemaakt, opnieuw gestuukt en geschilderd. In de barruimte en de gang boven is een nieuwe vloer gelegd van luxe vinylstroken in een rustieke houtprint. De samenwerking met de aannemer en beheerder van het pand was erg prettig. Daardoor was het mogelijk het meubilair en de accessoires volgens planning af te laten leveren en was alles ruimschoots op tijd af voor de feestelijk heropening.

We zijn allemaal erg tevreden met het resultaat. LEUK!

Info
Categorie:

Zakelijke projecten

Datum:

5 maart 2017