STEL JE VOOR… een nieuwe personeelskamer of kantine.

De Leukste Inrichters / Overig  / STEL JE VOOR… een nieuwe personeelskamer of kantine.
Personeelskamer Clusius College Alkmaar

STEL JE VOOR… een nieuwe personeelskamer of kantine.

STEL JE VOOR… een nieuwe personeelskamer of kantine.

Stel je eens voor dat jij en je collega’s zich tijdens de pauzes en lunch heerlijk kunnen ontspannen. Er is plek om te eten met z’n vieren of met heel veel mensen aan een grote tafel. Ook is het mogelijk om je terug te trekken om te werken of te lezen. Allemaal in een sfeervolle functioneel ingerichte ruimte. Kortom: hoe zou die saaie en rommelige personeelskamer of kantine er over een paar maanden uit kunnen zien?

Allemaal vragen.

Nu ben jij degene die binnen je organisatie de opdracht heeft gekregen om dat te regelen. Waarschijnlijk vind je dat heel lastig. Er komt nogal wat kijken bij zo’n project. Je hebt wel wat ideeën, maar waar ga je beginnen. Hoe breng je het tot een goed einde met een prachtige ruimte waar iedereen zich prettig voelt. Het werpt allemaal vragen op. Zoals: de ideeën die ik heb, kan dat wel in deze ruimte? Hoe zorg ik dat ik overal aan denk? Wat gaat het kosten? En waar haal ik alle spullen vandaan? Hoe krijg ik als resultaat een prachtige ruimte waar iedereen zich prettig voelt.

Tijd en moeite.

Daar zou je wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Nu kan je daar heel veel tijd in stoppen, naast je normale werkzaamheden, of een professional inschakelen. Als personeelskamer en kantine specialist kan ik je een hoop tijd en moeite besparen.

Ik maak de sfeerbeelden die jouw ideeën, wensen en eisen vertalen. Ik maak een plattegrond en impressies in 3D. Ik maak een voorstel met geschikt meubilair. Alles in een overzichtelijke presentatie met begroting. Deze kan je vervolgens weer vol trots aan je collega’s presenteren.

Tip!

Even een tip tussendoor. Het is ook leuk om je collega’s te vragen wat hun wensen zijn. Meestal zijn ze erg blij dat er iets gaat gebeuren en vinden ze het leuk om mee te denken. Betrokkenheid en inspraak zorgt ervoor dat ze later met nog meer plezier gebruik gaan maken van de nieuwe personeelskamer of kantine. En dat ze, ook niet onbelangrijk, de tijdelijke verbouwings-ongemakken voor lief nemen.

Dromen worden werkelijkheid.

Ziet iedereen het voor zich en is het budget rond? Dan gaan we aan slag met plannen, bestellen en andere werkzaamheden. Over een paar maanden ziet het er dan zo uit als op de plaatjes en worden de dromen werkelijkheid.

Veel plezier met dromen. Neem gerust contact op als ik je kan helpen met het realiseren daarvan. Kijk hier voor inspiratie.

 

Binnenkort: CHECKLIST Meest voorkomende problemen bij het inrichten van een ruimte.

 

Personeelskamer Clusius College Alkmaar

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren