Waarom Populair op Pinterest?

De Leukste Inrichters / Social media  / Waarom Populair op Pinterest?
Printscreen Pinterest borden pagina De Leukste Inrichters

Waarom Populair op Pinterest?

Waarom Populair op Pinterest?

Elke week komen er wel een paar meldingen binnen van Pinterest. Borden om te bekijken, voor jou gespot, dit is je pin-tweeling en ook Je Populairste Pin. En dat is interessant, want van alle 231 pins die ik heb, zijn er 2 ontzettend populair op Pinterest. Al sinds ze er op staan worden ze meerdere keren per week gerepind. Waarom? Dat staat er niet bij. Ik weet wel waarom ik ze gepind heb, dus dat zal ik je vertellen.

Mooie zachte zonering.

De eerste is een licht open kantoor waar je in de vergaderruimte staat. Op de vloer tapijttegels in twee kleuren. Waarom ik dit heb gepind, is vanwege de mooie zachte zonering. Met tapijttegels kan je de prachtigste ontwerpen maken. Een grote ruimte kan met het maken van verschillende kleurvlakken op de vloer optisch ingedeeld worden. Dat kan met hele strakke lijnen en grote kleurcontrasten of met deze tapijttegels met een subtiel kleurverloop. Ik heb de stalen in de kast staan en ze zijn er in meerdere kleurencombinaties die geïnspireerd zijn op overgang van stad naar natuur. Bijvoorbeeld van beton naar mos. Zo breng je ook een stukje buiten naar binnen. Ik zou dit heel graag bij een klant toepassen. Daarom staat het op mijn bord De Leukste Vloeren. Dan hoef ik niet lang te zoeken. Ondertussen levert het vanaf mijn bord ook anderen inspiratie wat te zien is aan de repins. Neem ook een kijkje via de link. De Leukste Inrichters – De Leukste Vloeren

De Leukste Vloeren - Mooie zachte zonering

Leerplekken op de gang.

De tweede pin die populair is, zijn deze leerplekken op de gang. Hij staat op mijn bord Het Leukste Leerplein -in dit geval een gang- omdat de ruimte zo optimaal benut wordt. Het is een verlenging van het klaslokaal, een werkplek waar de leerlingen in dit geval met toezicht kunnen werken. Heel functioneel. Je kan tegenover elkaar werken in een treinzit, naast elkaar of individueel aan het blad ertussen. Er moeten dan nog stoelen of krukken bij. Ook de eenvoudige vorm, het materiaal en de kleur spreekt me aan. Mijn volgers en andere pinners hebben het gerepind op borden als Schoolinrichting, Droomschool, Klaslokaal enzovoort. Duidelijk een goed idee dus. In welke school gaan we deze functioneel leuke werkplekken terug zien? De Leukste Inrichters – Het Leukste Leerplein

Het Leukste Leerplein - Leerplekken op de gang

Wil je ook inspiratie Pinnen op je eigen borden op Pinterest, ga dan naar mijn projecten en Pin er op los.