WAT KAN ER WEL werken en leren op 1,5 meter.

De Leukste Inrichters / Overig  / WAT KAN ER WEL werken en leren op 1,5 meter.
MakeCover-blh-corona-stickers-en-middelen

WAT KAN ER WEL werken en leren op 1,5 meter.

WAT KAN ER WEL, werken en leren op 1,5 meter.

 

We zijn blij met elk stukje bewegingsvrijheid wat we terug zullen krijgen. Binnenkort kunnen we weer werken en leren waar we dat altijd deden. Al is dat voorlopig nog wel aangepast. Een heel pakket aan maatregelen vragen om aanpassingen in de inrichting van scholen, kantoren en in de horeca. Daar heb je een goed doordacht plan voor nodig.

Veel van mijn leveranciers en fabrikanten zijn aan de slag gegaan om producten te ontwikkelen die ervoor zorgen dat er Corona-proof gewerkt, geleerd en gerecreëerd kan worden. Deze heb je hard nodig om je plannen te realiseren.

Ik laat je mijn favoriete producten ten behoeve van de Covid-19 maatregelen zien.

 

InBetween van Satelliet.

Een verplaatsbare scheidingswand van karton die zorgt voor afscherming. Eenvoudig in elkaar in elkaar te zetten. Lichtgewicht dus makkelijk verplaatsbaar en bruikbaar in iedere setting.

Wat ik heel belangrijk vind, is dat hij helemaal recyclebaar is! Want wat gaan we met als dat plastic doen als het niet meer nodig is. Goed dat ze daar bij Satelliet over na hebben gedacht.

Meer producten zijn in ontwikkeling. Informatie en bestellen op safertogether.nl

Satelliet_inbetween-indoor-column-corona-scherm Satelliet_inbetween-indoor-column-corona-scherm-in-gebruikv2 Satelliet_InBetween_Opstelling_treinbank

Afstandhouder van MakeCover.

Niet iedereen heeft een timmermansoog. Bijna niemand eerlijk gezegd. Dat merk je wel op straat en in de winkels. Toen ik dit zag wilde ik er al 4; 1 op mijn buik, 1 op mijn rug en op beide schouders. Grapje.

Deze afstandhouder licht op als je binnen de 1,5 meter komt. Ik kan me goed voorstellen dat dit op veel plekken handig is. Een mooi stuk bewustwording. Op het bureau van de docent, een balie, de vergadertafel. Vooral dat je het meeneemt naar de plek waar je gaat zitten. Is een stuk makkelijker tillen dan een scherm van plexiglas.

MakeCover-afstandsmelder-corona-uit MakeCover-afstandsmelder-corona-aan

 

Acrylaat schermen.

Eenvoudige op verschillende manieren te plaatsen en bevestigen schermen van acrylaat.

In principe in de doorzichtige heldere uitvoering. Wat ik dan wel weer leuk vind is dat het ook in heel veel kleuren kan. Ook mat, wat in verband met schitteringen en weerspiegelingen prettig is. Bedrukken is ook zelfs mogelijk.

Spatscherm-Zero-Z Huislijn_Acrylglas_transparant_met-adapters Huislijn-acrylaat-kleuren

 

 

Borden en afzetlinten van Zero-Z Design.

Om alles in goede banen te kunnen leiden, heb je hulpmiddelen nodig om iedereen duidelijk te maken wat de bedoeling is.

Vloerstickers is een mogelijkheid, maar die zitten vast en zijn niet herbruikbaar. Er kan zoveel veranderen de komende maanden. Dan wil je flexibeler zijn met je routing. Verplaatsbare borden en afzetlinten zijn dan handig. Later ook nog goed te gebruiken bij bijvoorbeeld Open Dagen op scholen door de afbeelding te vervangen.

Een overzicht vind je op Zero-Z Design.

ZeroZ-Koala_borden_covid_19

 

Ilona-Alders-De-Leukste-Inrichters

 

Voor meer informatie, prijzen en verkoop bel Ilona 023-2100800 of ilona@deleuksteinrichters.nl

 

Foto’s: Satelliet, MakeCover, Huislijn, Zero-Z Design

BewarenBewaren

BewarenBewaren