Projecten

De Leukste Inrichters / Projecten

Interieurprojecten door De Leukste Inrichters

Heb je verbouwplannen of ben je toe aan een nieuwe, frisse inrichting? Of het nu gaat om een personeelskamer, aula, teamkamer, kantoor, sportkantine, bedrijfskantine, clubhuis, ontvangstruimte, receptie of een andere ruimte, De Leukste Inrichters ontwerpt en realiseert voor elk zakelijk project een vlotte, eigentijdse en functionele inrichting waarin iedereen zich thuis voelt.

Zakelijke ruimtes inrichten vind ik telkens weer een mooie uitdaging omdat deze interieurs aan zoveel voorwaarden moeten voldoen. Zo moeten ze een grote groep mensen aanspreken, afgestemd zijn op het gebouw en de gebruikers, vernieuwend, mooi én functioneel zijn en passen binnen het budget.

Je complete project in vertrouwde handen

Als totaalinrichter houd ik me bezig met elk onderdeel van het traject; van de eerste ontwerpschetsen tot de uiteindelijke uitvoering en het plaatsen van de meubels. Daarbij regel ik alles wat nodig is, zodat jij het project in vertrouwen uit handen kunt geven aan één persoon en niet met allerlei partijen te maken hebt. Uiteraard werk ik ook graag samen met de mensen binnen jullie eigen organisatie en met architecten, aannemers, leveranciers en specialisten die jullie eventueel zelf inschakelen.

Graag zet ik mijn expertises in voor jouw zakelijke interieurproject.

Bel of mail me gerust om je plannen te bespreken!

Bekijk de zakelijke projecten waar ik trots op ben

In de afgelopen jaren heb ik al vele leuke en geslaagde interieurs mogen maken voor scholen, bedrijven, zorginstellingen en sportclubs. Vaak ging het om een compleet nieuw ontwerp inclusief de realisatie. Meestal om de bestaande inrichting flink op te frissen en soms voor een nieuw te realiseren ruimte. Een enkele keer word ik ingeschakeld om alleen een ontwerp te maken of advies te geven. Bekijk hieronder voorbeelden van zakelijke interieurprojecten waar ik trots op ben en laat je inspireren.

Bekijk ook mijn projectfoto’s op Instagram en mijn inspiratiepagina’s op Pinterest.